Рецепт: Салат із маринованих мідій

Рецепт: Салат із маринованих мідій
13.05.2020

Про користь мідій ми вже поговорили, а тепер поповнимо вітамінний запас. Приготуємо неймовірно смачний, корисний і легкий салат із маринованих мідій. Так швидко Ви ще не готували, а  результат порадує навіть самого вишуканого гурмана.


Вам знадобиться:


– мариновані мідії – 200 г (в залежності від Ваших уподобань, можна використовувати мідії в олії, мідії в олії зі спеціями, мідії підкопчені в олії або мідії в сольовій заливці ТМ SKADI)


– перепелині яйця – 6 шт


– червона цибуля – 0,5 шт


– огірок – 1 шт


– редис – 4 шт


– мікс салатів


– оливкова олія – 2 ст.л.


– французька гірчиця в зернах – 2 ст.л.


– лимонний сік – 1 ст.л.


– зелень


Тепер приступимо к приготуванню:



  • Варені перепелині яйця потрібно почистити та розрізати уздовж навпіл

  • Редис і огірок наріжте кільцями, а червону цибулю півкільцями

  • Для заправки з’єднайте оливкову олію, французьку гірчицю в зернах і лимонний сік

  • Викладіть у миску мікс салатів, додайте нарізані овочі та перемішайте

  • Зверху викладіть мідії та перепелині яйця. Полийте заправкою і додайте зелень, посоліть, поперчіть за смаком


Ось салат і готовий. Подавати можна як у великій салатниці, так і розклавши по порційних тарілках.


Смачного та будьте здорові! Готуйте разом з нами – радуйте себе і близьких новими та незвичними стравами!


І не забувайте писати нам свої рецепти)