Давайте поміркуємо разом!
У м’ясі містяться вітаміни, які беруть участь в обмінних процесах організму, регулюють роботу щитовидної залози, тиск, об’єм крові та інших функцій організму. Проте, останнім часом, лікарі все частіше наголошують на помірному споживанні м’яса (не більше 2-3 на тиждень, невеликими порціями) та виключно нежирного.
Риба – це відмінне джерело білка. В одній рибині може бути до 20 грамів білка на 100 грамів риби. У її складі багато вітамінів – А, Е, групи В, D, без яких неможливе нормальне функціонування організму.У рибі містяться поживні речовини, необхідні для росту, кальцій, який відіграє основну роль у формуванні кісток та зубів.
Лікарі часто рекомендують рибу для кращої роботи серця і як частину збалансованої дієти, яка потрібна при різних захворюваннях.
Ми також робимо вибір на користь смачної та корисної рибки!