Маємо для вас таку страву – смачний весняний салат із копченою скумбрією. Весняна зелень, свіжий огірок та копчена скумбрія створюють у поєднанні справжнє гастрономічне задоволення.
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування:
1. Підготуємо всі інгредієнти: цибулю нарізаємо півкільцями, огірки кружечками, яйця розрізаємо на 4 частини кожне, а скумбрію очищаємо від шкірки та кісток.
2. Всі інгредієнти для заправки змішуємо до однорідності.
3. На тарілку викладаємо зелень, поверх неї цибулю та поливаємо 1/3 заправки.
4. Зверху на салат викладаємо огірок, посипаємо цедрою лимона та частиною кропу, поливаємо 1/3 заправки.
5. Далі розкладаємо рибку та яйця, поливаємо рештою заправки, посипаємо кропом та зеленою цибулею. Додаємо спеції до смаку.
Хай смакує!
За рецептом @picantecooking