Warning: Undefined variable $postId in /sata1/home/users/vhfishnew/www/www.vh-fish.com.ua/wp-content/themes/newtheme/page-news-full.php on line 6

Рецепт: Поке-боул з Чукой і лососем

Рецепт: Поке-боул з Чукой і лососем
07.07.2020

А Ви коли-небудь мріяли про відпочинок на Гаваях? Ми пропонуємо Вам відчути себе на березі цих островів і спробувати блюдо місцевої кухні – Поке-боул з Чукой і лососем. Так, так! Ви не помилилися! Як би витончено і по-східному не виглядало це блюдо, але Поке-боул (в дослівному перекладі – «нарізати кубиками») виникло саме на берегах Гаваї.


Для приготування Вам знадобиться:


– форель або сьомга слабосолона – 200 г (потрібно використовувати сьомгу чи лосось нашого виробництва «Вогні Гестії – VH-fish»)


– креветки відварені


– салат з морських водоростей Чука – 150 г (потрібен салат із водоростей Чука під ТМ SKADI, виробництва «Вогні Гестії – VH-fish»)


– відварений круглозернистий рис – 250 г


– авокадо – 1 шт


– рисовий оцет – 20 мл


– кунжутна олія – 15 мл


– лимонний сік – за смаком


– перець Чилі – за смаком


– кунжут – за смаком


Починаємо готувати:



  • Лосось або сьомгу нарізаємо кубиками, приблизно 1х1 см. Таким чином нарізаємо авокадо

  • Очищуємо відварені креветки від панциру

  • Для соусу поєднуємо рисовий оцет, кунжутну олію та лимонний сік

  • Теплий відварений рис змішуємо з соусом і розкладаємо у глибокі порційні тарілки

  • Зверху сегментами викладаємо Чуку, креветки, нарізані червону рибу та авокадо, солимо за смаком

  • За бажанням зверху додаємо кілька кілець перцю Чилі і посипаємо підсмаженим кунжутом


Тепер можна насолоджуватися нашим екзотичним блюдом! В оригіналі рецепт із класичною Чукой, але можна урізноманітнити і додати свою «родзинку», використовуючи інші салати Чука з лінійки ТМ SKADI.


Смачного!


Готуйте за нашими рецептами та діліться Вашими враженнями)