Рецепт: Паста з морепродуктами

Рецепт: Паста з морепродуктами
22.03.2021

Революція домашньої кухні від TM SKADI – паста з морепродуктами за 5 хвилин!


Не потрібно розморожувати, мити чи чистити креветки та мідії, більше ніякого запаху на руках – морепродукти в інноваційній skin-упаковці, без олії та оцту, очищені та готові до споживання!


Приготувати неймовірно смачну пасту може не тільки шеф-кухар у ресторані, але і ви своїми руками.


Інгредієнти:



  • Креветки варені від TM SKADI – 100 г

  • Мідії мариновані TM SKADI  – 100 г

  • Паста з чорнилом каракатиці – 200 г

  • Вершки – 250 мл

  • Пармезан – 30 г

  • Часник – 2 зубчики

  • Сіль та спеції – за смаком

  • Оливкова олія – для обсмаження часнику

  • Зелень


Приготування:


1. Починаємо зі спагеті: беремо “чорні’ – з чорнилами каракатиці (вони краще смакують з морепродуктами) і відварюємо до стану аль денте


2. Паралельно готуємо морепродукти у вершковому соусі: потрібно розігріти оливкову олію на сковороді, додати часник, варені креветки та мариновані мідії від TM SKADI, залити усе вершками та тушити кілька хвилин


3. Далі до вершків відправляємо відварену пасту та перемішуємо. Викладаємо на тарілку пасту, зверху морепродукти та посипаємо пармезаном.


Ми впевнені, що ця страва закохає вас в італійську кухню, морепродукти та готування вдома. Адже цей процес є своєрідною медитацією.


Стежте за рецептами на нашій сторінці, ми завжди підбираємо найцікавіше для вас