Warning: Undefined variable $postId in /sata1/home/users/vhfishnew/www/www.vh-fish.com.ua/wp-content/themes/newtheme/page-news-full.php on line 6

Лайфхаки з приготування салату «Оселедець під шубою»

Лайфхаки з приготування салату «Оселедець під шубою»
10.11.2020

Хто любить оселедець під шубою, знає про 2 найбільші складності при його приготуванні: зварити буряк та почистити оселедець!


Але ми знаємо, як цьому зарадити:


Економте свій час – купуйте варений буряк від ТМ Грінвіль.


Переходьте на сайт, або сторінки у соц.мережах Ніжинського консервного заводу та дізнавайтеся більше про цей продукт:


http://nezhin.ua/


https://www.facebook.com/nezhin.cannery.ukraine/


https://www.instagram.com/nezhin.cannery.ukraine/


А от щоб швидко впоратись з оселедцем, розкриваємо кілька секретів, які допоможуть зробити це швидко та легко:



  1. Добре промийте оселедець. Обробну дошку накрийте пакетом (це допоможе уникнути запаху і тривалого миття).

  2. Викладіть оселедець на дошку та відділіть голову. За допомогою ножиць або гострого ножа розріжте рибину від голови до хвоста. Вийміть нутрощі та протріть зсередини паперовими рушниками. Такими рушниками дуже зручно прибирати чорну плівку, яка надає гіркоти.

  3. Щоб зняти шкірку, зробіть глибокий надріз по хребту в напрямку від голови до хвоста. Видаліть спинний плавник і акуратно зніміть шкірку з обох боків, теж у напрямку від голови до хвоста.

  4. Потім візьміть за половинки хвоста і потягніть тушку в різні боки, розділяючи її навпіл. Таким чином кісточки з хребтом залишаться лише на одній половині філе. Його теж треба буде акуратно відокремити від хребта, потягнувши вбік.

  5. Зріжте кінчики хвоста і філе оселедця готове до подальшого вживання.


Скориставшись нашими порадами, вам більше не доведеться витрачати багато часу на приготування улюбленої страви.


Готуйте та смакуйте із задоволенням!