А Ви коли-небудь мріяли про відпочинок на Гаваях? Ми пропонуємо Вам відчути себе на березі цих островів і спробувати блюдо місцевої кухні – Поке-боул з Чукой і лососем. Так, так! Ви не помилилися! Як би витончено і по-східному не виглядало це блюдо, але Поке-боул (в дослівному перекладі – «нарізати кубиками») виникло саме на берегах Гаваї.
Для приготування Вам знадобиться:
– форель або сьомга слабосолона – 200 г (потрібно використовувати сьомгу чи лосось нашого виробництва «Вогні Гестії – VH-fish»)
– креветки відварені
– салат з морських водоростей Чука – 150 г (потрібен салат із водоростей Чука під ТМ SKADI, виробництва «Вогні Гестії – VH-fish»)
– відварений круглозернистий рис – 250 г
– авокадо – 1 шт
– рисовий оцет – 20 мл
– кунжутна олія – 15 мл
– лимонний сік – за смаком
– перець Чилі – за смаком
– кунжут – за смаком
Починаємо готувати:
Тепер можна насолоджуватися нашим екзотичним блюдом! В оригіналі рецепт із класичною Чукой, але можна урізноманітнити і додати свою «родзинку», використовуючи інші салати Чука з лінійки ТМ SKADI.
Смачного!
Готуйте за нашими рецептами та діліться Вашими враженнями)