Салат з сьомгою та авокадо

Салат з сьомгою та авокадо
04.02.2021

В зимню погоду не завадить трохи смаку моря з легким ароматом спецій та свіжістю зелені – все це про легкий салат з сьомгою та авокадо. Для його приготування Вам знадобиться мінімум інгредієнтів та часу, а результат буде просто приголомшливий!


Для приготування знадобиться:



  • Сьомга слабосолена від ТМ SKADI – 200 г

  • Мікс салату – 100 г

  • Авокадо – 1 шт

  • Оливкова олія – для заправки

  • Насіння соняшника – дрібка

  • Грінки або хлібці

  • Сіль та спеції – за смаком


Приготування:


1) Мікс салатів промийте, просушіть за допомогою паперового рушника та викладіть на тарілку.


2) Авокадо очистіть від шкірки та поріжте півкільцями і викладіть поверх салату.


3) Сьомгу поріжте на невеликі шматочки та рівномірно розділіть по тарілці.


4) Доповніть салат хрумкими хлібцями. Хлібці можете придбати або ж приготувати власноруч, засушивши в духовці кілька шматочків чіабати.


5) Посипте салат насінням соняшнику, приправте спеціями та збризніть оливковою олією.


Швидкий та корисний салат готовий!


Смакуйте на здоров’я та створюйте власні кулінарні шедеври разом з TM SKADI і обов’язково діліться своїми кулінарними фантазіями.