Рецепт: Бутерброди з форелі (сьомги) і авокадо

Рецепт: Бутерброди з форелі (сьомги) і авокадо
24.04.2020

Карантин це незвично, це незручно. Проте це шанс трошки побалувати своїх найрідніших, відкривайте свої кулінарні таланти разом з нами і обов’язково пишіть нам свої рецепти на електронну адресу info@vh-fish.com.ua.


А ми продовжуємо нашу рубрику простих, корисних  і смачних рецептів. Пропонуємо Вам приготувати незвичайну закуску з авокадо та форелі (сьомги). Готуються бутерброди дуже швидко, а смак незабутній. Святкові застілля трапляються не кожного дня, а ось сніданки щоденно, корисна порада від нас «як ранок почнеш – так  день проведеш» потрібно починати ранок смачно!


Вам знадобиться:


– форель або сьомга слабосолона чи холодного копчення – 250 г (потрібно використовувати сьомгу або лосось нашого виробництва «Вогні Гестії – VH-fish»)


– авокадо – 2 шт


– вершковий сир – 100 г


– сок лайму – 2 ст.л.


– хліб (Ваш улюблений)


– зелень


– чорний молотий перець


Отже, починаємо готувати:



  • Стиглий авокадо розріжте та виложить в глибоку миску. Туди ж додайте вершковий сир, сок лайму та чорний молотий перець за смаком. За допомогою вилки або картоплем’ялки приготуйте пасту.

  • Щедро змастіть шматочки хліба отриманою пастою з авокадо та вершкового сиру.

  • Форель або сьомгу тонко наріжте тонкими скибочками (якщо не використовуєте нарізку) і покладіть зверху на бутерброд

  • Прикрасьте гілочкою зелені або як підкаже Ваша уява)


Смачна і корисна закуска готова! Смачного та будьте здорові!


Починайте кожен ранок смачно)