Великий Піст почався 2 березня і триватиме до 18 квітня – це час, корисний і для духовного, і для фізичного здоров’я, а враховуючи збіг обставин, що на цей період ще й вірус Covid-19 припав, то ж варто скористатися можливістю зміцнити свій імунітет. Багато українців у період Великого посту суворо обмежують свій раціон. Та варто формувати його уважно, щоб зустріти Великдень здоровими.
Тож одна із порад «Без риби буде зле»
Навіть у Великий піст є кілька днів, коли можна їсти рибу. Багато хто, на жаль, з різних причин рибу не їсть і без посту. А дарма: саме регулярне споживання жирної морської риби (оселедця, скумбрії, сьомги, форелі) забезпечує мозок, серце і судини Омега-3 поліненасиченими жирними кислотами та допомогає зміцнити імунну систему.
Також рекомендовано вживати морепродукти. Стосовно морепродуктів не має чіткої позиції. Одні вважають, що мідії, креветки та інші морепродукти можна їсти весь піст, а інші – що лише на Благовіщення та Вербну неділю.
Морська капуста (ламінарія), Чука та інші водорості дуже корисні та збагатять Ваш організм поліненасиченими кислотами Омега-3 під час посту.
Тож, наш завод VH-fish пропонує Вам зміцнити Ваш організм. Купуйте нашу продукцію:
Морепродукти – мідії мариновані в олії, зі спеціями, з лимоном.
Салати з морської капусти – класичний, в гострому соусі (ХІТ ПРОДАЖУ), з гірчицею «по-французьки»
Салати із морських маринованих водоростей «Чука» – з морквою, з селерою, в соусі васабі, з імбиром.
Рибу – форель та сьомгу, філе оселедця, оселедець, скумбрію, кільку.
Нехай піст буде смачним, а здоров’я – міцним! Бережіть себе та своїх рідних)
А Ви дотримуєтесь посту? Яка Ваша улюблена рибка та морепродукти? Пишіть нам)