Приготування:
1. Для тіста потрібно змішати масло з борошном та сіллю. Коли суміш перетвориться на крихти, додайте яйце та ще дві хвилини перебивайте тісто. Загорніть його у плівку та покладіть в холодильник на годину.
2. Поки тісто охолоджується, почнемо готувати начинку. Червону рибу необхідно порізати на невеликі шматочки.
3. Броколі відварюємо практично до готовності та просушуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями та обсмажуємо.
4. Тісто викласти у форму діаметром 23 сантиметри та зробити бортики. Поставити тісто в розігріту до 180°С духовку на 15-20 хвилин. Коли бортик почне ставати рум’яним, можна вважати, що наша основа готова.
5. Під час випікання основи можна зробити заливку. Для неї потрібно змішати всі інгредієнти та посолити, поперчити до смаку.
6. Коли основа буде готова, викладіть на неї спочатку смажену цибулю, потім броколі та рибу. Вилийте заливку та покладіть зверху помідори.
7. Поставте пиріг у духовку на 20-30 хв та випікайте за температури 180°С, доки заливка повністю не застигне