Warning: Undefined variable $postId in /sata1/home/users/vhfishnew/www/www.vh-fish.com.ua/wp-content/themes/newtheme/page-news-full.php on line 6

Закуски під пиво

Закуски під пиво
29.04.2020

А ось і травень, найкраща пора року, карантин карантином, але саме час насолодитись природою та трішки побалувати себе, звісно зберігати соціальну дистанцію)


Закуски під пиво – це не тільки риба, сухарики і чіпси. Насправді варіантів набагато більше. Всілякі хрусткі, солоні, сушені, в’ялені закуски до пива можуть доповнити і розкрити смак напою, якщо створювати правильний тандем. Різні снеки по-різному підкреслюють відтінки пінного, відтіняють солодову солодкість і хмільну гіркоту, роблять акцент на кислинці, доповнюють, приховують, згладжують і контрастують. Тож деякі рекомендації.


Як правильно підібрати пивні закуски


Закуски до пива підбираються на основі їх смакових якостей, а також рівня гіркоти, солодкості та характеру напою. Мета закуски під пиво – доповнити пінне, вигідно розкривши його властивості. Тому, вирішивши купити закуски до пива, орієнтуйтеся на наступні рекомендації:



  • Світлі сорти пінного часто легкі і не дуже насичені. Залежно від стилю, в них може переважати солодкість або гіркота. До таких видів напою підходять практично всі прості снеки: риба, мідії, кальмари, креветки, раки, грінки та сухарики, чіпси, горіхи, сирна продукція, кукурудза, сушене чи в’ялене м’ясо.

  • Якщо пиво щільне, насичене і саме по собі має яскравий характер, то краще вибрати максимально нейтральний варіант закуски, щоб вона не «змастила» смакову палітру напою. Наприклад, креветки, сирні кульки.

  • До темних і міцних сортів підходять курка, ковбаски, сир, а також інші закуски з солодкуватим або пряним присмаком.


Пам’ятайте, що це тільки рекомендації. Закуски до пива можуть бути будь-якими. Головне, щоб обране поєднання Вам подобалося.


Тож пропонуємо асортимент до пива від нашого заводу VH-fish на будь-який смак і гаманець:



  • Снеки: кальмар-стружка, жовтий полосатик, путасу, путасу з перцем, кальмар павутинка

  • Риба в’ялена: креветка вялена, тюлька, салака, мойва, корюшка, кілька.

  • Риба холодного копчення: скумбрія, оселедець, салака, мойва, тюлька, набір до пива з лосося


Смачного Вам поєднання і травневого спокою! Будьте здорові!