Скумбрія холодного копчення. Особливості виробництва

Скумбрія холодного копчення. Особливості виробництва
19.05.2020

Скумбрія – одна з найпоширеніших риб, добре знайома кожному. Завдяки своїм якостям і малому вмісту кісток, ця риба зайняла почесне місце в нашому раціоні. Скумбрію холодного копчення можна часто побачити, як в повсякденному меню, так і на святкових застіллях, так як вона є чудовою закускою. Даний делікатес має пікантний смак, аромат і відмінно поєднується з багатьма овочами.


Крім того, скумбрія, навіть копчена, багата вітамінами та амінокислотами. У ній присутні вітаміні A, E, D у високій концентрації. Із необхідних організму мікроелементів є кальцій, магній, йод. Завдяки цьому скумбрія має велику кількість корисних властивостей:



  • Активує обмін речовин і поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту

  • Надає позитивну дію на серцево-судинну систему, не допускає утворення тромбів

  • Зміцнює нервову систему і допомагає впоратися з депресією

  • Допомагає зміцнювати імунітет

  • Підвищує рівень гемоглобіну в крові та приводить в норму холестерин

  • Позитивно впливає на пам’ять і концентрацію уваги

  • Є профілактикою онкологічних захворювань


А тепер хочемо поділитися з Вами процесом виробництва скумбрії холодного копчення на нашому заводі ТОВ «Вогні Гестії» (VH-fish):


1) Вхідний контроль. При прийманні жорстко контролюється і перевіряється якість сировини. До виробництва допускається тільки якісна риба, підходяща за всіма параметрами


2) Дефростація


3) Посол згідно до рецептури


4) Копчення. Для копчення використовуємо лише натуральну деревну щепу!


5) Упаковка та маркування


Купити нашу рибку можна на вагу в магазинах мереж Сільпо, Фора, Fozzy. Шукайте на упаковці напис виробник ТОВ «Вогні Гестії» VH-fish!  Не відмовляйте собі в задоволенні насолодитися скумбрією холодного копчення! І головне – будьте здорові!